Webp.net-resizeimage.jpg

BEARLEADER IN FILM

David Bijker heeft zijn achtergrond in journalistiek, TV en film. Hij co-produceerde op jonge leeftijd de Sundance film A Foreign Affair. En Nederlandse successen waaronder Achtste Groepers Huilen Niet en Oorlogsgeheimen (Gouden Kalf). Daarnaast is hij de Nederlandse partner van het Londense multi awardwinning productie bedrijf HelloLove en mede eigenaar van documentaire productiebedrijf Filimon. Hij is zeer betrokken bij kindertehuis Home of Hope op Sri Lanka dat zijn familie sinds 2001 ondersteunt en waar 100 kinderen een huis hebben. Eveneens op Sri Lanka heeft hij een IT bedrijf wat start- en scale ups helpt met het bouwen van development teams. Voor het kindertehuis, draaien van commercials, films, TV programma's en online content reist hij de wereld rond, altijd nieuwsgierig en hongerig ‘for the best next thing’.


Webp.net-resizeimage (2).png

BEARLEADER IN FOOD

Stefan van Sprang, een geboren en getogen Tilburger maar na opleiding bij Cas Spijkers en Ron Blaauw sinds 2007 op eigen benen in Amstelveen. Hij is samen met Robbert Veuger eigenaar van het met 2 Michelin-sterren bekroonde Aan de Poel in Amstelveen. De keuken van Stefan laat zich kenmerken door pure smaaknuances en zijn respect voor het seizoen: iedere maand wisselt hij van menu. 


taiko_portrait_1861zw (1).jpg

BEARLEADER IN HOSPITALITY

Schilo van Coevorden groeide op in Amsterdam, om de hoek van het Conservatorium hotel. In Azië ligt zijn hart. Als chef, klassiek Frans geschoold, werd hij getriggerd door de exotische smaken uit het verre Oosten. Taiko, maar ook de cuisine van het Lutetia Hotel in Parijs en Café Royal in Londen, zijn de plekken waarop Schilo zijn creativiteit de vrije loop laat. Schilo haast encyclopedische kennis van oosterse smaken en gebruiken zijn slechts enkele van Schilo’s troeven. Een bezoek aan één van Schilo’s restaurants is een ervaring die op geen bucketlist van food aficionado’s mag ontbreken.


Micky_Hoogendijk.jpeg

BEARLEADER IN ART

Micky Hoogendijk, actrice, presentatrice en geboren Amsterdamse. Inmiddels zeven jaar kunst-fotograaf. Gevormd door het leven binnen de internationale kunstwereld. Meer dan zestig exposities heeft zij op haar naam staan in galerieën en musea en op kunstbeurzen. Van Tokyo tot Bogota, Mexico-City, Istanbul, Londen, Los Angeles, Antwerpen en Amsterdam. Daarnaast is haar werk ook op laagdrempeliger locaties in Nederland te zien, bijvoorbeeld in het landelijk gebied. Zij is continu op reis, maar haar hart ligt nog altijd thuis in Amsterdam. Micky ’s reisverhalen werken aanstekelijk, nemen ons mee dwars door haar universum. Een unieke ervaring waarbij visuele kunsten, fotografie, technologie en theater tot uiting komen in haar kunst.

Houd de nieuwsbrief in de gaten voor informatie over een bijzonder studio bezoek op haar Brabantse buitenverblijf!


image11.png

BEARLEADER IN PHOTOGRAPHY

Humberto Tan, is vooral bekend als televisie host bij RTL4 en BNR nieuwsradio, Dance Dance Dance en Holland’s Got Talent. Inmiddels is ook zijn talent voor fotografie ontdekt. Hij woont al jaren in Amsterdam en is veelvuldig op reis voor zijn werk, waar hij prachtige mensen en natuur fotografeert. Zijn werk is o.a. tentoongesteld in Museum de Fundatie in Zwolle en hij fotografeerde voor het Rode Kruis de situatie in vluchtelingenkampen in o.a. Oeganda en Bangladesh. Ook ging hij op reis met National Geographic naar natuurgebieden in Europa waaronder het Abruzzo Nationaal Park in Italië in het kader van de documentaire ‘Rewilding Europe’.


image2.jpg

BEARLEADER IN HOSPITALITY

Pebbles Gockel, richtte enkele jaren geleden de bekende restaurantketen George in Amsterdam op. Daarvoor werkte zij in het Hilton Hotel onder Roberto Payer, GM van het Hilton Hotel en het Waldorf Astoria Hotel. Inmiddels heeft zij zich gestort op het bekendmaken van Hatt et Söner Champagne, een kwalitatief hoogwaardig champagnehuis met wijngaarden in de Cote de Blanc in Frankrijk. Zij organiseert champagne tastings om mensen te laten kennismaken met dit bijzondere huis.


BEARLEADER IN MUSIC

Martijn Barkhuis, alias DJ Maestro, werd vooral bekend door zijn met platina bekroonde albums voor Blue Note Records en als radio programmamaker bij o.a. BNR. Met een tas vol vinyl verlaat hij regelmatig zijn A'damse appartement om neer te strijken in één van de Europese hoofdsteden of in Azië, Australië en Afrika. Onlangs lanceerde hij zijn eigen online jazzstation JazzdeVille.


cintha.jpg

BEARLEADER IN ART

Cintha van Heeswijck is Directeur van Stichting ARTZUID.  ARTZUID is een spectaculaire beeldenroute van het Museumplein naar de Apollolaan en de Minervalaan. Al 10 jaar organiseert zij deze biënnale met fans van Prinses Beatrix tot Lady Gaga. Cintha voorziet ons van tips op kunstgebied.image5.jpg

BEARLEADER IN FOOD

Dennis Huwaë, mede-eigenaar en chef bij restaurant Daalder in Amsterdam, is door GaultMillau verkozen tot Talentvol Chef van het jaar 2018 en hij is doorgedrongen tot de selectie van The Best Chef Awards. Eerder kookte hij bij o.a. 't Brouwerskolkje en &SamhoudPlaces. In zijn restaurant met ongedwongen sfeer, serveert hij een 4- tot 7-gangenmenu met ingrediënten die hij eigenhandig selecteert. Inmiddels heeft Dennis ook het restaurant Edel overgenomen. Hierover later meer.


image6.jpg

BEARLEADER IN DESIGN

Rini Scherpenisse, is eigenaar van interieur- en designwinkel Mobilia in de Utrechtsestraat in Amsterdam. Mobilia is een begrip voor iedereen die van design houdt en bestaat al sinds 1975. Rini heeft door de jaren heen al heel wat mensen aan een origineel interieur geholpen. Veel design klassiekers zijn te bekijken in zijn smaakvolle winkel.


image7.jpg

BEARLEADER IN JEWELRY

Alon Ben Joseph, is eigenaar van Ace Jewelers,  een familiebedrijf met twee boutiques. De boutique op het Koningsplein is officieel de oudste juwelierszaak van Amsterdam. Alon was de eerste juwelier in Nederland met een e-boutique, met merken als IWC, Bulgari en Montblanc. Hij ontwerpt ook zelf en is Tech ondernemer.


Webp.net-resizeimage (3).jpg

BEARLEADER IN DESIGN

Paul Lelieveld, is meubelontwerper en eigenaar van Paul Lelieveld Intérieur. Hij woont in Amsterdam en is regelmatig in Marrakesh. Hij richt zowel privéhuizen in, als hotels, winkels en kantoorruimtes. Zijn designs worden in bladen als Vogue en Residence getoond. Zijn stijl: 'Timeless Chic for a Personal Style'.


image12.jpg

BEARLEADER IN FOOD & ENTERTAINMENT

Ferry van Houten is eigenaar van Restaurant Het Bosch aan de Nieuwe Meer en The Gaia op het Rembrandtplein in Amsterdam. Hij organiseert regelmatig events, is chef en ook nog DJ. Ferry is regelmatig op Ibiza, in Azië en in Barcelona te vinden. Als veeleisende en veelzijdige levensgenieter barst hij van de tips.


Webp.net-resizeimage (1).jpg

BEARLEADER IN BEAUTY

Ferry Loeve is samen met zijn partner Joost eigenaar van 2 vestigingen van Het Haartheater in Amsterdam. Hij is senior colour specialist en kleurt de beau monde van Amsterdam en omstreken. Ferry is daarnaast een enorme levensgenieter en praat met zijn klanten honderduit over alle restaurants die hij uitprobeert.